Elevtjenesten – når hjelperne alltid er tilgjengelig

#Snarveientil

Ta kontakt med rådgiver, helsesøster eller annen ressursperson i appen og kanskje kan du få svar med en gang – eller dere avtaler et møte. Det viktigste for oss er at du som ung skal slippe å brenne inne med ting du lurer på.

Appen er den raskeste vei for å ta kontakt med hjelpere ved skolen. Nå kan du starte dialogen når du vil. Ingen sak er for liten eller for stor. Det viktigste er at du spør hvis det er noe du lurer på eller melder fra om noen rundt deg sliter.

Hvem finner du i Elevtjenesten?

I Elevtjenesten får du enkel tilgang til alle hjelperne som skolen, kommunen og fylkeskommunen der du bor tibyr. I tillegg får du enkel oversikt over alle de gode organisasjonene som kan hjelpe deg.

Hvem kan du snakke med?

I Elevtjenesten finner du fagpersoner med ulik bakgrunn som kan hjelpe deg. Velg en hjelper og send spørsmålet. Du velger selv om du vil sende meldingen anonymt eller ved navn.

Ofte stilte spørsmål

Vi har samlet det de unge lurer mest på i seksjonen som heter “Ofte stilte spørsmål” i appen. Her finner man lett svar på mye forskjellig. Hvis man har litt vanskelige spørsmål kan man enkelt ta kontakt med fagpersoner via chattjenesten.

Last ned Elevtjenesten

Bidrar til enkel dialog for helsefremmende skoler

Kontakt oss

© Kopling AS. All rights reserved.