Skip to main content

Nå gratis til alle skoler i Viken!

Vi inviterer alle skolene i Viken til å ta i bruk Elevtjenesten appen helt gratis. Elevtjenesten er en sikker digital snarvei til rådgivere på skolen og ressurspersoner i Viken fylkeskommune.

Appen er ikke en erstatning for tilbudet skolen selv har til elevene, men et etterspurt supplement. Oppsett av appen ved skolen og opplæring er både gratis og svært enkelt, det eneste som kreves fra skolen sin side er at dere kan stille med 2 rådgivere tilgjengelig i appen.

Hvorfor Elevtjenesten?

Snarveien til hjelp

Elevtjenesten er en snarvei for elevene til fagpersoner både lokalt ved skolen og helsesykepleiere, oppfølgingstjenesten og andre fagpersoner i Viken Fylkeskommune, samtidig som de får enkel tilgang til mange nasjonale og døgnbemannede hjelpetjenester.

Elevtjenesten er et lavterskeltilbud for å få oversikt over alle som kan hjelpe og en sikker kanal for å be om hjelp.

Kopling plattformen

En enklere skolehverdag

Elevtjenesten er en del av Kopling plattformen. En plattform som gjør skolehverdagen for elever enklere.
I dag kan elever både få hjelp når de har spørsmål og de kan også handle sunn og bærekraftig mat direkte fra appen. For skolene betyr dette at man kan digitalisere og effektivisere kantinedriften. Bedre tid til å nyte maten for elevene, mer effektiv kantinedrift for skolene.

Hvorfor

Elevtjenesten er ungdommenes snarvei til hjelp av fagpersoner når de har store eller små spørsmål  om skolehverdag, utdanning eller livet.

Vi spurte over 600 elever i mai 2022 om hva de synes om Elevtjenesten:

  • Enkelt – lett å sende et spørsmål fra telefonen
  • Alt på ett sted – God oversikt over alle som kan hjelpe deg
  • Alltid tilgjengelig – du kan sende spørsmål når det passer for deg

Elevtjenesten gjør det enklere å be om hjelp før problemer vokser seg store.


Hvordan

Elevtjenesten er enkel å bruke for alle. Her er en liten film som beskriver funksjonene i tjenesten.

Alle nye skoler får tilbud om en gjennomgang og et lite kurs ved oppstart. Tilbakemelding fra de som bruker Elevtjenesten i dag er at den er både brukervennlig og enkel. Det er svært lav terskel for å ta i bruk Elevtjenesten.

Elevtjenesten er den korteste veien fra spørsmål til svar. Nå kan du koble skolen din på gratis for å gjøre tilbudet til skolens elever enda bedre med tilgang til skolens egne fagpersoner i tilegg til Elev- og helsetjenesten Viken.

En trygg og gratis tjeneste for alle.