Skip to main content

Bli hjelper i Elevtjenesten-appen

Takk for at du har sagt ja til å være hjelper i Elevtjenesten-appen! 

Logg deg inn og bli hjelper på 1 2 3!

1. Fyll ut skjemaet

Det første vi trenger er litt info om deg! Trykk på knappen under og fyll ut skjemaet. Husk å trykke på send inne i skjemaet når du er ferdig!

2. Last ned appen

Søk på Elevtjenesten, i enten App Store eller Google Play og last ned appen. Deretter lager du deg en bruker, med telefonnumeret du oppga i skjemaet. Dersom du foretrekker å bruke PC, kan du også bruke web versjonen av appen. Dette er linken til nettsiden: https://web.kopling.no

3. Vi klargjør kontoen

Vi gjør kontoen klar og sender deg en melding i appen når du kan ta den i bruk. I mellomtiden kan du gjerne fylle ut profilsiden din, som ligger under “profil og innstillinger” i appen. Dette er info om deg som vises til de unge som kontakter deg. (Dette kan vi også gjøre for deg).

Hvordan fungerer tjenesten?

Vi har laget en kort opplæringsfilm som forklarer enkelt hvordan tjenesten fungerer. Trykk på videoen under for å starte avspilling. Tjenesten er enkel å bemanne og fungerer hovedsaklig likt som andre meldingstjenester. 

Opplæring

Hvis du ønsker en mer grundig opplæring, kan vi avtale et videomøte hvor vi går igjennom funksjonaliteten sammen med deg. Dette tar som regel 30 – 60 minutter. Kontakt oss på hei@kopling.no

Flere videoer om Elevtjenesten:

Kontakt oss hvis du trenger hjelp!

Hvis det oppstår spørsmål kan du alltid sende en melding i appen, til enten Line eller Emma i Kopling. Vi svarer så fort vi kan!