Skip to main content

Her har vi samlet markedsføringsmateriell for kantine. Finner du ikke det du leter etter eller har vi ikke laget det du trenger? Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg! Send en mail til hei@kopling.no


Markedsføringspakke

Alt materiell er til fri bruk og distribusjon!

Plakatserie

Her kan du laste ned plakat i A3 format som kan printes, eller A2 format med kuttemerker som kan trykkes. QR koden scannes enkelt med telefon kameraet og går direkte til nedlastning av appen.

Digital plakat

Digital skjerm som kan brukes på skolens fysiske skjermer, samt andre digitale platformer f.eks nettside, teams, facebookside. Eksponering på ulike plattformer samt fysisk på skolen, er effektivt for å få elevene til å laste ned appen.

A3 plakat

Her kan du laste ned plakat i A3 format som kan printes og henges opp rundt på skolen. QR koden scannes enkelt med telefon kameraet og går direkte til nedlastning av appen.

SMS utsendelse til elevene

Å sende SMS til alle elevene om å laste ned appen, har hatt god effekt på andre skoler. Ta kontakt med oss via hei@kopling.no for tips om hvordan det kan gjøres.

Dette er teksten vi foreslår å bruke:

Nå kan du bestille og betale mat fra kantinen på mobilen din! Se lenken for info og nedlasting av appen https://kopling.no/kantine-generisk/