Ny oppdatering!

Vi har endelig lansert versjon 4.0 av Elevtjenesten-appen etter masse hardt arbeid! På vår splitter nye plattform vil det skje masse spennende fremover. Les mer om hva som er nytt og forbedret.

Hva er nytt i versjon 4.0?

På baksiden

Vi har byttet plattform til Microsoft Azure, som er mer stabil og vil åpne et hav av muligheter for videreutvikkling. Appen tåler nå mye større mengder data. For deg som bruker av appen betyr det at plattformen nå er enda mer til å stole på og vil oppleves raskere. Dette er noe vi har arbeidet hard for å få til og endelig er vi i mål. 

Vil du vite mer om den nye plattformen? Send oss en mail til hei@kopling.no

Ofte stilte spørsmål

Vi jobber kontinuerlig med å utarbeide Ofte stilte spørsmål, slik at de som søker hjelp, finner svar på spørsmålene sine uten å måtte sende en melding. Dette er effektivt for ungdommene og tidsbesparende for deg! 

Vil du bidra med ofte stilte spørsmål innenfor ditt fagfelt? Send en mail til line@kopling.no

Kantine

Mulighet for digital kantine er nå tilgjengelig i appen! Bestilling og betaling av mat skjer digitalt og elevene henter seg det de har bestilt og trenger kun vise frem kvittering for kjøpet. Kantinen er enkel å administrere, reduserer matsvinn og setter lys på bærekraftig mat.

Har du fått med deg dette?

Sjekk også ut hva som var nytt i den forrige store oppdateringen av appen, dersom du ikke allerede har fått det med deg.


Kontakt

Adresse

Kopling AS
Nygaardsgata 33 A
1606 Fredrikstad

© Kopling AS. All rights reserved.